Ons netwerk

M. van der Hulst Psycholoog heeft een aantal vaste samenwerkingspartners. Wanneer dat relevant is, zullen wij advies vragen aan deze partners en soms zullen we adviseren om de behandeling bij onze partners voort te zetten.

Counselling Praktijk Amsterdam Oost: De praktijk van Lisa van Mierlo, waarin zij hulp biedt aan volwassenen en studenten die vastlopen bij werk, studie, relaties of persoonlijke problematiek. Deze hulp kan worden ingezet zonder dat er sprake is van een diagnose en zonder dat de client een verwijsbrief hoeft te halen.

Ouderenpraktijk Amsterdam: Wanneer de problemen gaan over psychosociale zorg (dus breder dan een enkele diagnose) bij cliënten ouder dan 75 jaar.

Psychologiepraktijk Amsterdam-Noord. Dit is de praktijk van GZ-psycholoog AramTefsen. Aram is een gedegen en ervaren psycholoog met oog voor innovatie en hart voor patiënten. Aram neemt de taken van M. van der Hulst Psycholoog waar, indien dat nodig zou zijn, bijvoorbeeld tijdens vakanties.

Amit Vos Orthopedagoog: Amit is orthopedagoog en is gespecialiseerd in ontwikkelingsproblemen bij kinderen. Zij is opgeleid als ABA trainer en begeleidt kinderen met autisme.

Rekencentrale: De rekencentrale is hét kennisinstituut als het gaat om rekenproblematiek bij kinderen en volwassenen. Daarbij ondersteunen zij ons met een brede kennis van leerstoornissen.

Familysupporters is een breed netwerk van diverse disciplines die in Amsterdam en in de regio Maas & Waal die allerlei vormen van ondersteuning bieden bij psychische problemen. Familysupporters laten zich zo min mogelijk beperken door het hokjesdenken en de bestaande grenzen in de zorg en gaan daardoor waar anderen niet gaan kunnen.

 

Waar vind je ons?

Borneostraat 38
1094 CL Amsterdam
T: 06 - 8104 8192

Huidige wachttijd

Op dit moment hebben we een cliëntenstop.
Waarschijnlijk zullen we pas in december weer ruimte hebben voor nieuwe cliënten

zie verder werkwijze