Wie zijn wij

M. van der Hulst Psycholoog is de praktijk van Marije van der Hulst (1979). Zij is geboren en getogen in Amsterdam Oost, en studeerde Neuropsychologie en Ontwikkelingspsychologie aan de VU. Hierna volgde zij de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (BIG) bij GGZ InGeest. In 2015 rondde zij de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut af en volgde cursussen voor het toepassen van EMDR.
Zij is getrouwd en woont in de Dapperbuurt.

“Nu, bij het beginnen van mijn eigen praktijk, heb ik ruim tien jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb gewerkt met uiteenlopende cliënten, van kinderen met leerproblemen tot 80-plussers met problematiek door complex trauma. Bij velen van hen lukte het de klachten te verminderen of de doelen voor de toekomst concreter en haalbaarder te maken.
In gesprekken creëer ik veiligheid door een open en accepterende houding, met zo nu en dan humor en persoonlijke voorbeelden. Ik neem de tijd om het probleem zoals de cliënt dat ervaart, goed te begrijpen. Het leukst vind ik de “van nul tot nu” benadering: samen met de cliënt ontdekken hoe ervaringen uit het verleden doorwerken in het dagelijks leven van nu. Als cognitief gedragstherapeut ondersteun ik de cliënt bij het bepalen van zijn of haar doelen en gaan we aan de slag met het gedrag, de gedachten en de gevoelens.”

Registraties en lidmaatschappen:

BIG-nummer: 29914239325
NIP: Psycholoog NIP
VGCT: Cognitief Gedragstherapeut VGCt®

 

Dr. Lisa van Mierlo (1986) is geboren in Gouda en groeide op in Hoofddorp. Zij studeerde Neuropsychologie aan de Universiteit Leiden, waarna ze een promotieplaats kreeg aangeboden bij VU Medisch Centrum. In 2015 promoveerde zij in de persoonsgerichte psychosociale ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Daarnaast werkte zij als neuropsycholoog bij GGZ inGeest en op de afdeling Medische Psychologie van het Slotervaart ziekenhuis. Zij werkte als wetenschapper in Canada en na terugkeer in Nederland ging zij aan de slag als studiecoach. Zij ondersteunt daarvoor HBO- en WO- studenten, die veelal door persoonlijke problemen (bv. faalangst, somberheid) tegen moeilijkheden in de studie aanlopen.
In de praktijk van Marije van der Hulst ondersteunt ze bij complexe behandelingen en is zij therapeut voor mensen met enkelvoudige problematiek.

Waar vind je ons?

Borneostraat 38
1094 CL Amsterdam
T: 06 - 8104 8192

Huidige wachttijd

Wij nemen op dit moment
geen nieuwe cliënten aan.
We kunnen nog niet
voorspellen wanneer de
cliëntenstop weer kan
worden opgeheven.

zie verder werkwijze